Service

Lichaamsbehandelingen

Vergeet cellulitis: onze lichaamsbehandelingen zorgen voor een stevige, vitale huid en een frisse uitstraling.

Trakteer uzelf op een pauze van het stressvolle dagelijkse leven en doe iets goeds voor uw lichaam! In een ontspannen sfeer bieden wij u behandelingen aan in onze schoonheidssalon in Götzens/Innsbruck om het hele lichaam op te frissen en te verjongen. Een aangename rugmassage verlicht de spanning en laat u heerlijk ontspannen. Onze masseuses zijn professioneel opgeleid en weten hoe ze met zachte druk uw spieren kunnen ontspannen.

Voor een steviger, vitaler uiterlijk over het hele lichaam raden we een Aroma Derm Body Wrap aan. We brengen verschillende effectgels aan over het hele lichaam en wikkelen het in een speciale film. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, het weefsel wordt ontgift en strakker. Voor zichtbaar verminderde deuken en duidelijk verminderde cellulitis!

Daarnaast bieden we ook een ontgiftingsbehandeling aan om je lichaam te zuiveren en te helpen regenereren.

Professionele make-up voor speciale gelegenheden

Stralende ogen, perfect gedefinieerde wenkbrauwen, sensuele lippen en een egale teint: er zijn momenten waarop we er heel speciaal uit willen zien…. En alleen met de juiste make-up kunnen we echt pronken met onze natuurlijke schoonheid. Wij bieden voor alle gelegenheden mooie make-up op maat van uw type. Ook adviseren wij u graag over uw huidtype, uw gezichtsvorm en de juiste kleuren. Zo kun je wat make-up tips mee naar huis nemen!

Of het nu gaat om een ​​schoolbal, de bruiloft van een beste vriend of een bedrijfsfeest – we stylen het graag voor de grote dag. Uiteraard passen we de make-up aan op dag- of avondevenementen zodat ze perfect overkomen naargelang de situatie. Vertrouw op onze ervaring en kijk uit naar de professionele uitstraling die is afgestemd op uw behoeften.